Miten mie voin auttaa?

 

Kirjanpidon toteutus voidaan räätälöidä juuri sinulle sopivaksi. Toimitat materiaalit sitten sähköisesti tai paperilla, palvelu pelaa valtakunnallisesti (tällä hetkellä kotipaikkani on Joensuu). Käytössäni on SimplBooks, joka on selainpohjainen pienyrittäjille suunnattu taloushallinnon järjestelmä.

Alla kerron yleistä tietoa palveluistani. Jos jokin asia askarruttaa, kysäse!

Hinnoittelu

Palvelun hinta on 50 €/tunti + alv 24 %.

Laskutus tapahtuu toteutuneiden työtuntien mukaan (pyöristys lähimpään varttiin, eli pienin veloitus 15 min). Työtunnin hinta on sama esimerkiksi seuraaville palveluille:

  • Kirjanpito kausiveroilmoituksineen
  • Myyntilaskujen teko ja lähettäminen sähköpostitse
  • Palkanlaskenta ja siihen liittyvät ilmoitukset
  • Tilinpäätös
  • Veroilmoitus

Mikäli haluat lähettää myyntilaskuja verkkolaskuina tai paperisena, sekin onnistuu. Näillä on kappalekohtainen hinta, ja hinnasto löytyy SimplBooksin sivuilta kohdasta ”Laskujen lähetys- ja vastaanottomaksut”. Nämä laskutetaan minun kauttani, eli veloitus tapahtuu kirjanpitolaskullasi.

Veloitukseni perustuu aina tehtyjen työtuntien määrään. Jos sinulla on joinain kuukausina hiljaisempaa (esimerkiksi lomailet tai toimintasi on muuten kausittaista), silloin myös kirjanpito hoituu nopeammin ja veloitus on sen mukainen.

Perusneuvonnan tarjoan asiakkailleni tietenkin veloituksetta. Laajemmista selvitystöistä tai konsultoinneista voidaan sopia sitten erikseen.

Materiaalien toimittaminen

Kirjanpitomateriaalit (esim. kuitit, tiliotteet, laskut) voit toimittaa minulle joko sähköisessä muodossa tai paperipostina. Kuitit voivat olla tiptop tiliotteen mukaisessa järjestyksessä tai sikinsokin kenkälaatikossa, käsittelen kaiken yhtä huolellisesti. Otathan kuitenkin huomioon, että jos saan suoristella kuitteja pesukoneen jäljltä nukkasihdistä, menee kirjanpidon tekemiseen enemmän aikaa.

Sähköisessä muodossa materiaalit voi toimittaa sähköpostilla tai tietoturvallisen pilvipalvelun kautta. Arkaluontoisia henkilötietoja sisältävät materiaalit (esim. palkkalaskelmat) toimitetaan aina salattuna pilvipalvelun kautta.

Myös kaikki materiaalien toimitukseen liittyvät yksityiskohdat voimme neuvotella sinulle sopiviksi, otan vastaan kaiken pöllöpostista pdf:ään.